hero image
dppi

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

Ha ránézünk a tabellára, láthatjuk, hogy Fernando Alonso egy olyan autóval tartja magát a legjobb helyeken, mely egyértelműen a riválisok mögött van.

Max Verstappen brutális körrel szerezte meg a pole-pozíciót az F1-es Japán Nagydíjon

Max Verstappen megsemmisítette az F1-es mezőnyt a Japán Nagydíj időmérőjén, és óriási előnnyel szerezte meg a pole-pozíciót a vasárnapi versenyre a McLarenek előtt.

Back in business: Max Verstappen autózta a leggyorsabb kört az FP2-n Japánban

A Red Bull bajnoki éllovasa, Max Verstappen autózta a leggyorsabb kört a 2023-as Forma-1-es Japán Nagydíj második szabadedzésén Charles Leclerc és Lando Norris előtt.

Videón az ütközés, ami miatt megbüntették Perezt – a közvetítésből kimaradt!

A Forma-1-es Szingapúri Nagydíj közvetítéséből kimaradt, de Alex Albon belső kamerájából megnézhetjük, hogy melyik megmozdulásáért kapott büntetést Sergio Perez.

Perez: Minden féktávnál úgy érzem, hogy össze fogom törni az autót!

Egyelőre szenvednek a Red Bullok Szingapúrban, a csapatrádióban pedig Sergio Perez egyik panasza rendkívül sokatmondó volt.

Váratlan vendég tévedt az F1-es pályára a szingapúri FP1-en, Verstappenék viccelődni kezdtek (videóval)

A Szingapúri Nagydíj első szabadedzésén egy gyík tévedt a pályára, majd Max Verstappen és a versenymérnöke viccelődni kezdett – hiszen pár évvel ezelőtt hasonló jelenet játszódott le.

Különleges sisakfestés Sergio Pereztől Szingapúrra: a 250. F1-es nagydíja jön! (videóval)

A Red Bull pilótája, Sergio Perez egy különleges sisakfestéssel ünnepli azt, hogy Szingapúrban már a 250. nagydíját fogja teljesíteni – a festést egy videón tudjuk megnézni.

A Ferrari szurkolói már elhitték, majd jött Verstappen (videó)

Stílusos lett volna, ha a Ferrari az Olasz Nagydíjon tér vissza a győzelemre útjára, de ez most sem működött.

Videón, ahogy Sergio Perez megtöri a Red Bullt az olasz FP2-n

A Red Bull versenyzője, Sergio Perez a második szabadedzés végén törte meg a kocsiját és okozott ezzel piros zászlót – videón az eset!