hero image

Nevetséges balesettel indult a Forma-3-as időmérő

Nem sokkal az F3-as időmérő kezdete után már jött a piros zászló, miután Ido Cohenbe hátulról belement Oliver Gray.

Doohan: ez volt karrierem legjobb döntése

Jack Doohan korábban a Red Bull juniorakadémiájának volt a tagja, mielőtt idénre az Alpine-ra váltott volna. Az ausztrál szerint pedig ez a csere már most kifizetődött számára.

Az F2-es futam után teljessé vált a Forma-1 2023-as mezőnye!

Az Abu-Dzabiban rendezett Forma-2-es szezonzáró után most már eldőlt, hogy Logan Sargeant foglalhatja el az utolsó üresen maradt F1-es ülést a 2023-as idényben.

Forma-2: Hatalmas balesettel indult, Lawson győzelmével zárult a sprint Abu-Dzabiban!

A Red Bull-junior Liam Lawson nyerte meg a Forma-2 abu-dzabi sprintversenyét Richard Verschoor és a bajnok Felipe Drugovich előtt, az első körben pedig Enzo Fittipaldi és Jehan Daruvala szenvedett balesetet.

Nagy meglepetés a Forma-2-es időmérőn

Meglepetésre a japán Ivasza Ajumu és az izraeli Roy Nissany végzett az első két pozícióban az F2 abu-dzabi időmérő edzésén, míg a szuperlicencért hajtó Logan Sargeant a hatodik lett.

Drugovich volt a leggyorsabb a homokvihar miatt megszakított utolsó F2-es tesztnapon

Felipe Drugovich zárta a legjobb köridővel a 2022-es F2-es téli tesztszezon utolsó napját, amit félbe kellett szakítani egy homokvihar miatt.

A Forma-2-ben folytatja a kétszeres F1-es világbajnok unokája!

Szerdán jelentették be, hogy a brazil-amerikai kettős állampolgárságú Enzo Fittipaldi idén már teljes szezont futhat a Forma-2-ben, és tavalyhoz hasonlóan a Charouz csapatával fog rajthoz állni.