hero image
Super Formula // X

Brutális baleset a Super Formulában, leállították a versenyt!

A Super Formula szezonjának utolsó előtti futama a tervezettnél korábban, mindössze 3 kör után véget ért egy brutális baleset után.

Csak egyetlen F1-es versenyző támogatta volna W Series-t?

Ted Kravitz szerint a mezőny jelentős részét nem különösebben érdekelte a W Series sorsa.

Hivatalos: Räikkönen ismét a NASCAR-ban, méghozzá legutóbbi nagy sikerének helyszínén

Kimi Räikkönen nemsokára ismét versenyautóba ül majd, hiszen hivatalossá vált, hogy a 2007-es F1-es bajnok egy újabb futamot fog teljesíteni a NASCAR Cup Seriesben, ráadásul egy olyan pályán, amelyet már ismer.

Vettel: a motorsportnak muszáj „alternatívákban gondolkodnia” a jövő szempontjából

Miután az elmúlt hétvégén részt vett a Bajnokok Tornáján, Sebastian Vettel elmondta, hogy a motorsportnak nem ártana fenntarthatóbb lehetőségek után néznie a továbbiakban.

NASCAR-autóval indul az F1-es világbajnok a Le Mans-i 24 óráson!

Három világ találkozik majd az idei Le Mans-i 24 órás versenyen, ugyanis az F1, a NASCAR és a hosszú távú versenyzés klasszisai egy NASCAR-autót vezethetnek Le Mans-ban.

„Annyira rossz voltam” – Vettel a jövőben sem tér vissza a szimulátoros versenyzéshez

A négyszeres Forma-1-es világbajnok Sebastian Vettel elismerte, hogy amennyiben a visszavonulása után ismét versenyezni szeretne, minden bizonnyal nem egy otthoni szimulátorhoz fog először nyúlni.

Kiderült, melyik sorozatban tér vissza az F1-ből kitett Mazepin

A 2021-ben a Forma–1-ben versenyző Nyikita Mazepin az utóbbi időszakban semmilyen sorozatban nem indult, most viszont kiderült, hogy visszatér az éles küzdelemhez, méghozzá az ázsiai Le Mans-sorozatban.

Az FIA nem engedte Hertának, hogy egy kisebb kategóriában szerezzen licencpontokat

Colton Herta a tavalyi évben egészen közel került ahhoz, hogy az IndyCarból az F1-be kerüljön, végül azonban nem történt meg a váltás, mert az amerikainak nem volt elég szuperlicencpontja. Ezt próbálták volna orvosolni azzal, hogy egy kisebb szériában versenyeztetik őt, de erre az FIA végül nem adott engedélyt.

Hyundai az F1-ben? – az új főnök válaszol

A Hyundai nemrég kinevezett új motorsportos főnöke, Cyril Abiteboul reagált azokra a pletykákra, miszerint a dél-koreai márka be szeretne lépni a Forma–1-be a 2026-os új motorszabályok indulásakor.