hero image
dppi

Videón Pérez nagy csattanása a Magyar Nagydíj első szabadedzéséről

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Ennyivel volt gyorsabb a Red Bull a Mercedesnél a Bahreini Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Videón a Ferrarik harca a Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

Motorsport.hu
2023/07/21 15:13
Sergio Pérez hamar felavatta az új Red Bullt a Hungaroringen, szinte azonnal összetörte az autót a Magyar Nagydíj első szabadedzésén.
Ajánlott Ennyivel volt gyorsabb a Red Bull a Mercedesnél a Bahreini Nagydíjon (videó)

Pérez idén eddig nem kevés kritikát kapott, miután messze nem tudja azt a teljesítményt hozni, mint Verstappen a másik Red Bullal, aki lassan háromszoros világbajnoknak mondhatja magát, akkora előnnyel vezet.

Elképesztő a differencia a két versenyző között, és érthetetlen, mi történt Pérezzel, mert ugyan eddig sem helyezett igazi nyomást a hollandra, idén nagyon gyengén teljesít. Egyelőre ez nem került az ülésébe, mert Ricciardo az AlphaTaurit vezetheti, de ha az ausztrál kimagaslóan fog menni, benne van a pakliban egy visszatérés.

Pérez nem egy időmérő edzésen esett már ki a Q1-ben, és a Red Bullnál is csak fogják a fejüket. Nem találják a választ ezekre a kérdésekre, mivel nem ehhez szokhattak hozzá a tapasztalt pilótától.

A Magyar Nagydíjon is nagyon hamar felhívta magára a figyelmet, de negatív módon. Az FP1 esős körülmények között zajlott, nem egy pilóta szállt el, de Pérez manővere volt a leglátványosabb és a legköltségesebb.

Röviddel a zöld jelzés után dobta el a Red Bullt, amit csúnyán megtört. Már nem tudott mit tenni, gyakorlatilag csak utas volt, és ez megint sokba kerülhet számára, illetve igencsak kellemetlen a helyzet.