hero image
DPPI

Videón Hamilton és Albon necces jelenete a Brit Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Ennyivel volt gyorsabb a Red Bull a Mercedesnél a Bahreini Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Videón a Ferrarik harca a Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

Motorsport.hu
2023/07/14 14:40
Lewis Hamilton és Alex Albon közel voltak ahhoz, hogy összeütközzenek a Brit Nagydíj startját követően, ami nem volt sima számukra.
Ajánlott Ennyivel volt gyorsabb a Red Bull a Mercedesnél a Bahreini Nagydíjon (videó)

Jó látni azt, hogy két legendás brit istálló is sokat lépett előre a Forma-1-ben, ráadásul egyszerre. A McLaren és a Williams is más erőt mutatott a Brit Nagydíjon, ami még érdekes játékot jelenthet a következő hetekben.

Az nem lehet kérdés, hogy Max Verstappent és a Red Bullt nem lehet befogni, bár Sergio Pérez igencsak verhető. Ez sokat elmond a mexikói teljesítményéről, aki rengeteg kritikát kap, ám mégsem őt váltotta le Daniel Ricciardo.

Ricciardo visszatérése is egy újabb olyan adalék, ami miatt még inkább kíváncsiak lehetünk a Forma-1 történéseire. Még egy kicsit maradjunk a Brit Nagydíjnál, aminek a rajtja szintén érdekes volt, többek között Lando Norris élre állása miatt is.

Hátrébb is zajlottak az események, Lewis Hamilton alatt például meglepően instabil volt a Mercedes az első körben. Folyamatosan bemozgott alatta a gép, amivel nem kevés tempót veszített.

Ezt próbálta kihasználni Albon a Williamsszel, és volt egy pont, amikor több mint közel került egymáshoz a két autó. Ritka pillanatok egyike, melyek során a Williams képes volt harcolni a gyári Mercedesszel.