A legkisebb panaszunk sem lehet a Kanadai Nagydíjra, aminek több esélyese is volt, és végig jól szórakozhattunk.

Ugyan végül Verstappen nyert, amivel növelte az előnyét a bajnokságban, még messze nem dőlt el a cím sorsa. Jól látni, hogy a Red Bull előnye már közel sem akkora, mint korábban, nincs szó dominanciáról. Lehetséges, hogy ezt az évet is behúzzák, viszont egészen mások a körülmények és az erősorrend.

Kissé hihetetlen is, hogy mindez így alakult, mert nemrég még fényévekkel járt előrébb a világbajnok osztrák istálló. Kanadában sem úgy tűnt, hogy Verstappen a favorit, már az időmérő edzés érdekesen alakult, és ez csak a kezdet, remek futamok várnak ránk a következő hónapokban.

Őrületes futamon vagyunk túl, amit a Mercedes és a McLaren is megnyerhetett volna, addig a Ferrari saját magát ütötte ki, már szombaton. Semmilyen módon nem éltek a lehetőségekkel, amivel rengeteg pontot buktak. Ez pedig sokba kerülhet a szezon végén, viszont addig még sok van hátra.

Aki úgy döntött, élőben követi figyelemmel az eseményeket, nem volt oka csalódni. Volt itt dráma, autótörés, eső, parádézó Haas, és így tovább. Erre a linkre kattintva megnézhetitek a legjobb jeleneteket a futamról, hamarosan pedig jön a következő állomás, és biztosan nem fogunk unatkozni.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL