Albon megint bizonyította, hogy készen állna nagyobb csapatban versenyezni, amire később még lehet lehetősége.

Albon volt már nagyon fent és nagyon mélyen is a Forma-1-ben. Volt idő, amikor veszélybe került a jövője, és úgy tűnt, más kategóriában kell folytatnia, noha a tehetsége alapján helye lenne a rajtrácson. Szerencsére másképpen alakultak a dolgok, és Albon mentőövet kapott azt követően, hogy kikerült a Red Bull programjából.

Túl hamar kapta meg a lehetőséget Verstappen csapattársaként, akivel még mindig csak egyvalaki, Ricciardo tudott mit kezdeni. Pérez úgy hosszabbíthatott, hogy a közelében nincs a hollandnak, és Kanadában is rossz teljesítményt nyújtott, sokan nem értenek egyet a Red Bull döntésével.

Közben ott van Albon a Williams volánja mögött, aki nagyon stabillá vált, és hisz a projektben. Ugyanakkor aligha fog harcolni a győzelemért, ha ott marad, de később még számára is lehet hely egy topcsapatban, bár annyi jó versenyzője van a mezőnynek, hogy igen nehéz dolguk van a pilótáknak.

Az azonban, amit Albon művelt vasárnap Montrealban, valami egészen hihetetlen volt. Az év legnagyobb előzését mutatta be, mintha csak egy filmjelenetet láttunk volna, sokan megszólalni sem tudtak, annyira erős volt. A Williams versenyzője ezzel megint feltette magát a térképre, és nem kicsit.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL