Max Verstappen megmutatta, ki a háromszoros világbajnok a mezőnyben, Charles Leclerc viszont nem volt szívbajos.

Verstappen karaktere továbbra is megosztó, de ez így szokott lenni az aktuális bajnokoknál. Nem volt ez másképpen, Schumacher, Alonso és Hamilton esetében sem, mert aki sokat nyer, azt előbb-utóbb kikezdik.

A legtöbb többszörös bajnok kivétel nélkül támadásoknak volt kitéve, és ez még inkább igaz erre a korszakra, amikor is ennyire jelen van a közösségi média az életünkben. Borzalmas, hogy mit művelnek egyesek, és ez az F1-et sem kerüli el.

Sajnálatos módon ez mindenhol máshol is jelen van, például a futballban. Nem lehet mit tenni, viszont Verstappen ebben is erős, nagyon jól kezeli a helyzeteket, és igazán nem vesz tudomást a dolgokról.

Úgy van vele, van jobb dolga is, és az élete nem lesz szebb attól, ha belemegy a szócsatákba. Másfajta csatákból azonban kiveszi a részét, és még egy szabadedzést is felhasznál arra, hogy éles helyzeteket gyakoroljon.

Ez Las Vegasban pláne így van, ahol még minden új. Leclerc jelezte is a rádión keresztül, hogy Verstappen máris versenyez, viszont őt sem kell félteni, nem akart túl nagy helyet hagyni a címvédőnek.  

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL