Nem panaszkodhattunk, egy nagyon izgalmas és váratlan időmérő edzést láthattunk szombaton a Kanadai Nagydíjon.

Egy végtelenül izgalmas és látványos időmérő edzésen vagyunk túl Kanadában, és már csak az F1-es futam van hátra. Az, ami tegnap történt, néhol sokkoló volt, kezdve a Ferrari gyors kiesésével, ami nem volt benne a pakliban, még a legkisebb mértékben sem.

Monacóban minden álomszerű volt, Leclerc nyert a Ferrarival, most pedig egyik autójukkal sem jutottak be a TOP-10-be. A monacói különösen ideges volt, de Sainz sem lehetett nyugodt, mert ha nincs a nagy hiba a végén, az utolsó kanyarban, ott lehetett volna a Q3-ban, de másképpen alakult a sorsa.

Döbbenetes volt mindezt látni, a Ferrarinál a sokk ült ki az emberek arcára, egyszerűen hihetetlen volt. Ami ezután következett, szintén azt vetítette előre, hogy vasárnap megéri majd éjszakázni. Úgy tűnik, a Mercedes vette át a McLaren és a Ferrari helyét, legalábbis erre a hétvégére, és csak Russellel, mert Hamilton megint gyenge időmérőt ment.

Russell rendkívül magabiztosan veri Hamiltont, aminek valószínűleg a Ferrari nem örül, mert óriási pénzt fizetnek a britnek, aki jövőre már náluk fog versenyezni. Szintén sokkszerű volt, hogy Verstappen ugyanazt az időt futotta meg a pole-ban, mint Russell, aki első lett, mert előbb mente a kört. Az összefoglaló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.  

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL