Lewis Hamilton ismét magasra tette a lécet a divatban, egy nagyon laza szettet állított össze magának péntekre.

Ezen a hétvégén sokáig kell ébren maradnunk a Forma-1 miatt, ha élőben akarjuk követni az eseményeket, mivel a mezőny ismét a világ másik felén versenyez, ezúttal Kanadában, Észak-Amerikában, ahol jelentős az időeltolódás. Ez kivétel nélkül mindenkire hatással van Európában, de már hozzászokhattunk ehhez.

Mindennek megvan a maga különlegessége, ahogyan ennek is. Nincs ezzel gond, a legfontosabb az, hogy jó versenyhétvégét lássunk, és erre minden esélyünk megvan, hiszen Montreal még az időjárást tekintve is magában hordozza a folyamatos váratlant, szóval valószínűleg nem fogunk csalódni.

A csapatok már javában dolgozgatnak, és mindig érdekes látni, hogy ki, milyen szettben hívja fel magára a figyelmet. Lewis Hamilton nagyon szereti a divatot, imád látványosan öltözködni, és elég változatosan teszi ezt. Mintha divatbemutatót tartana, annyira aktív ezeken a hétvégéken, és minden napra új szettet villant.

Pénteken farmeres szettet választott, amivel a 90-es éveket idézi, akkor élte az egyik legnagyobb korszakát ez a divat. Manapság ez már távol sincs így, míg anno szinte mindenki farmert viselt. Nem ment ki a divatból, még ha már nem is hangsúlyos, Lewis pedig csak tesz azért, hogy többen hordják a farmerruhákat.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL