hero image
dppi

Megérkezett a Las Vegas-i F1-es Nagydíj összefoglaló videója

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/19 10:28
Egy újabb olyan verseny, amit Max Verstappen nyert meg a Red Bullal, nemigazán hagyott kérdést a végén a holland világbajnok.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Leclerc nem véletlenül nem örült annyira a szombati rajtelőségének, mivel a legtöbb ilyen eredményét eddig nem tudta győzelemre váltani. Ennek egészen egyszerűen az az oka, hogy a Red Bull egyértelműen jobb a versenyeken.

Bíztak benne, hogy Las Vegasban ez talán más lesz, és a körülmények őket segítik, de nem így lett. Verstappen nem egyszer tett szívességet a riválisoknak, még ütközött is, ugyanakkor ez sem volt elég ellene.

Verstappen már az első kanyarban megmutatta Leclerc-nek, hogy ki az úr a háznál. A manőver kissé véleményes volt, fognak még róla beszélni a folytatásban, de a győzelmét semmi és senki nem veszélyezteti.

Döbbenetes, amit csinál, hiszen a futamok legnagyobb százalékát megnyerte idén. Rekordokat dönt, amiket valószínűleg már senki nem lesz képes megdönteni, még ő maga sem, totális dominanciát mutat.

Arra még nem volt példa az F1-ben, hogy minden futamot ugyanaz a versenyző nyerje, de Max közel állt ehhez idén. Időközben a látványos összefoglaló is befutott Las Vegasból, amit erre a linkre kattintva érhettek el.