Azt kell mondjuk, nem is ügyetlenek a Ferrari versenyzői, ha labdáról van szó, mert az tény, hogy a volán mögött ülve az egyik legjobbak.

A Forma-1 is Eb-lázban ég, aminek hamarosan láthatjuk az első feltűnő jeleit a versenyhétvégén. Ilyenkor mindenki úgy igazítja a programját, hogy láthassák a mérkőzéseket, különösen azokat, amiken a saját válogatottjuk szerepel.

Lesznek páran, akik közvetlenül érintettek, és mint minden ilyen eseménykor, előkerülnek a válogatott mezek. Az sem titok, hogy sokan labdával hangolnak a futamokra, kicsit dekázgatnak előtte, amivel levezetik a feszültséget. Egykor Michael Schumacher is hasonlóan tett, aki kifejezetten ügyesen bánt a labdával.

Nem egy jótékonysági mérkőzésen lépett pályára, amiket szintén komolyan vett. Sajnos a súlyos balesete miatt a futballpályákon sem látni, de már annak is örülnénk, ha a család hivatalos, részéletes információkat adna a legenda állapotáról. Ugyanakkor ez magánügy, nem várhatjuk el ezt tőlük.

A Ferrarinál is szeretik a labdát, Leclerc és Sainz nagyon ügyesen dekázgat, amiről most alább láthattok egy rövid videót. Megnézhetjük, hogy a Ferrarinál versenyző pilóták, mennyire ügyesek, mire képesek a labdával, hangolván az Európa-bajnokságra.  

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL