Ha valaki a Brit Nagydíj előtt azt mondja, Lewis Hamilton nyeri meg a futamot, valószínűleg sokan csak mosolyogtak volna,

Egyrészt nem sokan számíthattak arra, hogy ennyire versenyképes lesz Silverstone-ban a Mercedes, másrészt Russell egyértelműen jobb formában van, mint a Ferrarihoz szerződött hétszeres világbajnok rekorder.

Végül Russell még csak pontot sem szerzett, ami sokba került számára, addig Hamilton csökkentette a hátrányát, és nem akarja feladni a harcot. Még mindig sok van hátra, az azonban kevésbé jó hír a riválisoknak, hogy Verstappen második lett, addig Norris csak harmadik.

Most azonban minden Hamiltonról szól, aki évek óta nem nyert futamot. A sors furcsa fintora, hogy a Brit Nagydíjon sikerült megszakítania a negatív sorozatot, ami mindenképpen különleges marad számára, és ez olyasvalami, amire lehet építenie.

Érdemes megnézni a hétvégéről készült felvételeket, mert elég kacifántos módon nyerte meg a futamot vasárnap Hamilton. A nagy összefoglaló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg a megszokott minőségben és hangulatban.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL