George Russell nagyon büszke lehet a körére, függetlenül attól, hogy Max Verstappen ugyanazt az időt futotta meg a Red Bull-lal.

Russell megint bizonyította, hogy készen állna a bajnoki címre, akárcsak Norris, Leclerc, a két másik ász a fiatalok közül. Egy jó autóval komoly nyomás alá tudnák helyezni Verstappent, akinek továbbra sem kell tartania a csapattársától.

Miután Pérez hosszabbított, nincs miért aggódnia, viszont, ha a Mercedes, a Ferrari és a McLaren képesek ezt a szintet hozni a szezon végéig, akkor a holland egyedül maradhat. A mexikóinak pontokat kellene elvennie a többiektől, ami csak ritkábban sikerül.

Ennek pedig már idén meg lehet az ára, emiatt is tartják sokan furcsának a maradását, miközben korábban Alonso is elérhető volt, akárcsak Sainz. Sőt, ha akarták volna, kivásárolják Norrist a szerződéséből, aki ráadásul nagyon jó barátja Verstappennek.

Russell pedig Hamiltont veri látványosan az időmérő edzéseken, és most egy nagyon erős körrel üzent. Ha kíváncsiak vagytok a belsőkamerás felvételre, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani a videóért.  

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL