Ez a felvétel gyakorlatilag megmutatja, milyen az igazi F1, többek között hangban is, amikor még javában üvöltöttek a motorok.

Tudjuk jól, haladni kell a korral, de jegyezzük meg, a V10-es motorhangoknál nincs és nem is lesz jobb. Nyilván ez szubjektív vélemény, mert egyesek a régi V12-es motorokra esküsznek, és valljuk be, a V8-as erőforrások is rendben voltak.

Az akkori technika sokkal megbízatlanabb volt, és noha a mai motorok messze összetettebbek, ritkán füstölnek el. A 2000-es év is „hangos” volt, és a spanyol futamon olyasvalamit láttunk, ami mai napig hidegrázós. Egyszerűen még mindig elkap bennünket az adrenalin, megnézzük ezeket a felvételeket.

24 évvel ezelőtt készültek, amikor Schumacher összefeszült az öccsével. Mint a régi szép gokartos időkben, nem kímélték egymást, addig Barrichello pontosan arra várt, hogy a két testvér alkosson valamit előtte.

Így is lett, és a brazil parádés módon használta ki a helyzetet, szenzációsan oldotta meg. Nem egyszer néztük újra a felvételt, amiben belsőkamerás verziót is kapunk, mely még inkább visszaadja azt, milyen szépen szóltak ezek az autók, és mennyivel nehezebb volt azokat vezetni. A felvételt erre a linkre kattintva nézhetitek meg.  

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL