hero image
dppi

Egy bébi Godzilla jelent meg a Szingapúri Nagydíj első szabadedzésén

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Ennyivel volt gyorsabb a Red Bull a Mercedesnél a Bahreini Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Videón a Ferrarik harca a Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

Super Admin
2023/09/15 18:10
Szingapúrban vannak érdekes állatfajok, többek között gyíkokból is, de arra nemigazán számíthattunk, hogy felbukkan egy az F1-es Szingapúri Nagydíj első szabadedzésén.
Ajánlott Ennyivel volt gyorsabb a Red Bull a Mercedesnél a Bahreini Nagydíjon (videó)

Nagyon vártuk már ezt a hétvégét, és nemcsak amiatt, hogy újra Forma-1-et láthassunk. Szingapúr régóta tagja a száguldó cirkusz naptárjának, és szerencsére biztosított az utcai helyszín jövője.

Az egyik leglátványosabb versenyhétvégéről beszélünk, mely minden képzeletet felülmúl. Annak ellenére, hogy egy utcai versenypályáról beszélünk, meglehetősen gyors, technikás és egyúttal élvezetes.

Rendre jó futamokat rendeznek rajta, és az idei amiatt is különleges lehet, mert Verstappen világbajnok lehet. Jobban mondva háromszoros világbajnok, méghozzá három egymást követő alkalommal.

Nem kérdés, hogy idén is a holland húzza be a címet. Hónapok óta csak az volt a kérdés, hogy melyik helyszínen teheti ezt meg, és mikor, ráadásul még mindig csak szeptember közepe van, ami beszédes.

Az FP1 alatt is történtek érdekes dolgok, például egy bébi Godzilla is feltűnt, aki szerencsére nem sérült meg. Ugyanakkor nem is volt biztonságban, mert egy F1-es pályán áthaladni nem életbiztosítás.