Norris nem akart részt venni ebben, majd beadta a derekát, aminek a közönség nagyon örült, akárcsak a szerencsés a cipőnek.

Továbbra sem mondhatjuk azt, hogy eldőlt volna a bajnokság az F1-ben, hiába vezet 255 ponttal Verstappen a 171 pontos Norris ellőtt. A mezőny nagyon összeállt, és lehetséges, hogy már a Mercedes is a Red Bull, valamint a McLaren szintjén van.

Emiatt igencsak érdekes lehet a folytatás, addig a Ferrari alig pár pontra van attól, hogy elveszítse a második helyét. A McLaren nemcsak megérkezett, hamarosan előzhet is, és nem mostanában volt példa arra, hogy másodikak legyenek a bajnokság végén, bár az első hely sem kizárt, főleg Pérez miatt.

Leclerc és Sainz 150 és 146 pontosak, aminek nem tudnak örülni. Piastri 124 ponttal közelít, addig Pérez már csak a 6. egy olyan autóval, amivel Verstappen vezet. Ez sokat elmond, és lehetséges, a Red Bull kezdi megbánni a hosszabbítást.

Ami pedig Norrist és Piastrit illeti, jól szórakoztak a Brit Nagydíjon. Olyannyira jól, hogy cipőből ittak, majd azt bedobták a közönségbe, akik nagyon örültek ennek, és együtt örömködtek, örültek a McLaren feltámadásának.  

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL