Egyelőre úgy fest, nem a legjobb hangulatban szerződhet a Ferrarihoz Lewis Hamilton, aki Kanadában is kikapott George Russelltől.

Egy ideje nagyon nincs jó formában Hamilton, amiért sok kritikát is kap a közösségi médián keresztül. Sokkal jobb versenyző ennél, viszont belekerült egy negatív spirálba, amiből még mindig nem tudott kijönni, ráadásul az autók sem fekszenek már annyira neki, mint korábban.

Egyesek szerint szimplán Russell jobb versenyző nála, amit erős lenne kijelenteni. Az viszont biztos, hogy Alonso után talán a brit a legkeményebb ellenfél, hiszen Rosbergnek igazán egy nagyon erős éve volt, ami azonban világbajnoki címet jelentett számára, és azzal a lendülettel vissza is vonult.

Lehetséges, Hamiltonnak csak egy környezetváltozásra van szüksége, ami úton van, hiszen aláírt a Ferrarihoz. Ez pedig egy teljesen új kalandot jelent számára, és dicséret illeti, hogy bevállalja mindezt Leclerc mellett, aki fiatal, pokolian gyors, az időmérő edzéseken is, régóta ismeri a Ferrarit, és minden köré épül.

Talán ez kell majd ahhoz, hogy Hamilton visszatérjen a régi formájához. Kanadában is csalódott volt, nem sok választotta el attól, hogy felálljon a dobogóra, amiben ráadásul a saját csapattársa akadályozta meg. Az előzés is beszédes volt, a Mercedes pedig hagyta versenyezni a két versenyzőjét.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL