hero image
dppi

Videón az F1-es Amerikai Nagydíj nagy futama vasárnapról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/10/23 12:20
Érdekes versenyen vagyunk túl a Forma-1-ben, még akkor is, ha Max Verstappen megint nyerni tudott. Az, amit Verstappen művel a Forma-1-ben, gyakorlatilag minden képzeletet felülmúl, és aligha fogja bárki is megdönteni ezt a rekordot, pláne akkor, ha a hátralévő versenyeken is elsőként ér célba.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Hihetetlen vagy sem, eddig mindössze három olyan verseny volt idén, amit nem Verstappen húzott be. Ráadásul a háromból két nagydíjon második lett, és csak egyszer volt példa arra, hogy nem állt dobogóra.

Álmodni sem mertek hasonlóról a Red Bullnál, és ez világrekord. Mindössze négy verseny maradt hátra az idényből, és továbbra is jó esély van arra, hogy Verstappen megnyerje a futamokat, ráadásul a technikai is jól működik alatta.

Az Amerikai Nagydíjon csak hátrébbről indult, ám csak idő kérdése volt, mikor veszi át a vezetést. Végül Hamilton lett a második, majd jött Norris, Sainz, Pérez és Leclerc, de utólag a brit és a monacói is elvesztette a helyezését egy kizárás miatt.

Ezzel Norris kapta meg a második helyet, Sainz dobogós lett, míg a nagyon sokat kritizált Pérez negyedikként hagyhatta el Austint. Az összefoglaló videót pedig erre a linkre kattintva nézhetitek meg.